Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Întâlniri artistice şi interculturale ale tinerilor din Cleja (România) şi din Saint-Herblain (Franţa)
1 octobre 2011

BINE AŢI VENIT ! SOYEZ LES BIENVENUS !

Acest blog vine să completeze mijloacele de popularizare a proiectului european în rândul tinerilor şi al persoanelor interesate de aspectele pregătirii şi organizării programului său de activităţi.

Se doreşte, în măsura posibilităţilor, un blog bilingv. Comunicarea ar trebui să se realizeze în ambele sensuri pentru ca schimbul să fie complet.

Comentariile vizitatorilor vor fi "pretexte" de colectare de informaţii noi pentru a reflecta împreună la alte proiecte între cele două localităţi înfrăţite, Cleja şi Saint-Herblain.

Ce blog vient compléter les moyens de popularisation du projet européen parmi les jeunes et les personnes intéressées par les aspects de la préparation et de l'organisation de son programme d'activités.

Ce blog, on le veut, dans la mesure des possibilités, bilingue. La communication devrait se réaliser dans les deux sens pour que l'échange soit complet.

Les commentaires des visiteurs seront des "prétextes" à collecter de nouvelles informations pour réfléchir ensemble à d'autres projets entre les deux localités jumelées, Cleja et Saint-Herblain.

Publicité
Commentaires
V
Rebonjour!
P
Derularea acestui proiect a necesitat eforturi sustinute atat din partea noastra in calitate de organizatori dar mai ales a tinerilor romani si francezi care au reusit sa urce impreuna pe o scena de teatru adevarata, impresionand prin naturalete si sensibilitate. Felicitari!
P
Mi se pare un lucru foarte interesant care vine să răspundă dorinței acestei generații de a comunica cu alți tineri din alte țări, nu doar internetul este mijlocul prin care putem comunica ci este doar un mijlocitor al comunicării. Apreciez efortul extraordinar al d-rei Irimia care face tot posibilul ca acești copii să își depășească limitele , cele fizice și intelectuale . Succes și multă putere !
Întâlniri artistice şi interculturale ale tinerilor din Cleja (România) şi din Saint-Herblain (Franţa)
Publicité
Archives
Newsletter
Visiteurs
Depuis la création 616
Catégories
Derniers commentaires
Publicité